vineri, 6 mai 2011

First day of the rest of our lives

First day of the rest of our lives...da, cam asta o sa reprezinte ptr noi ziua de duminica, ziua, din care, pentru restul vietii, o sa locuim in casuta noastra.
Un moment asteptat de mult timp, avand in vedere ca inceputul inceputului (adica startul muntilor de hartii) a fost acum aprox 3 ani, iar "piatra de temelie" a fost asezata in data de 20.07.2009.
Au fost 3 ani plini de incercari, de pasi mici, cand inainte, cand inapoi, de luni de batut pasul pe loc, dar care se incheie cu o satisfactie pe care nu o putem transpune in cuvinte. Nerabdarea a atins cote maxime in ultimele luni cand, ne desparteau de acest moment doar cateva hartii (foarte importante de altfel) si ceva mobila (ceva mai multa, dar asta nu mai conteaza).
Astazi vine preotul sa faca festania, maine mutam ultimele piese mari (masina spalat, tv, calculator) si restul de haine si maruntisuri ce mai avem si cam gata.
Speram ca urmatorul post sa il scriem din noua casuta.

P.S. Ziua de duminica a devenit ziua de sambata. ce sa-i faci, asa-i cu nerabdarea....

2 comentarii:

  1. felcitari pentru noua casa! sa fie intr-un ceas bun (si nou visam cu ochii deschisi, chiar prea larg deschisi la o casa pe pamant care sa fie a noastra, daaar, cine stie?) si burtica mare, mare, pana la termen:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat sa postez comentarii la tine pe blog si nu merge:((

    RăspundețiȘtergere